Η ενότητα του Festival Μηδέν “In case of emergency, break glass“, που παρουσιάζει έργα 11 σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, ταξιδεύει στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, στο πλαίσιο ενός 4ήμερου αφιερώματος στην βιντεοτέχνη που επιμελείται η Kristin Scheving, καλλιτεχνική διευθύντρια του 700IS Reindeerland, στο Nordic House.

Το  Nordic House γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας της βιντεοτέχνης μέσα από μια σειρά προβολών, performance, διαλέξεων και σεμιναρίων. Το φεστιβάλ 700IS Reindeerland θα παρουσιάσει σε αυτό το πλαίσιο, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, μια σειρά από αφιερώματα σε προσκεκλημένα φεστιβάλ από τη Σουηδία, τη Φιλανδία, τη Νορβηγία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Παλαιστίνη κ.α.

Η ενότητα του Festival Μηδέν θα προβάλλεται κάθε ημέρα, αλλά σε διαφορετικές ώρες (συμβουλευτείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του 700IS Reindeerland για τις ακριβείς ώρες προβολών).

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
NOMINT, Νίκος Γιαβρόπουλος, Πόλυ Κοκκινιά, Μαίρη Ζυγούρη, Γιούλα Παπαδοπούλου, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Δημήτρης Τζαμουράνης, Ανδρέας Σάββα, Γιώργος Μαραζιώτης, Βασίλης Μπαλάσκας, Ανδρέας Σιτορέγκο

Επιμέλεια: Γιούλα Παπαδοπούλου + Γιώργος Δημητρακόπουλος

Ημερομηνίες: 7-10 Φεβρουαρίου 2013

Περισσότερες πληροφορίες: www.700.is και www.nordice.is