20/4 – 5/5/07

Το Festival Μηδέν παρουσιάζει την ενότητα προβολών Stories next door”, στα πλαίσια της ομαδικής έκθεσης «Πλησίον και απέναντι», που πραγματοποιείται από τις 20/4 εως τις 5/5/07 σε μια παλιά μονοκατοικία στο Γαλάτσι  (Αλαμάνας 10) και εστιάζει στην έννοια της «γειτονιάς» ως φυσικό χώρο του ανθρώπου, μέρος της πολιτισμικής του ταυτότητας, αλλά και σημείο αναφοράς, μέσα από το εικαστικό έργο 13 καλλιτεχνών. Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις (προβολές video art και ταινιών, performance και μουσικές βραδιές).
Η ενότητα Stories next door”, που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 8μμ, εστιάζει στη διερεύνηση εννοιών όπως το σπίτι, η γειτονιά, η πόλη, η ιδιωτική ζωή, η προσωπική ταυτότητα, αλλά και οι μεταξύ τους σχέσεις, με μια επιλογή έργων video από το πρόγραμμα του Festival Μηδέν 2006, σε επιμέλεια της Γιούλας Παπαδοπούλου.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κική Πετράτου, Μάριος Αλεξόπουλος, Μανώλης Δημελλάς, Δανάη Κωνσταντά, Ιωάννα Μύρκα, Eileen Botsford, Γιούλα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γάκα, Johanna Lecklin, Έλλη Βασσάλου, Maurizio Mercuri, Χριστιάνα Κορόντζη, Νίκη Μπίσυλλα, Tjader – Knight, Ναυσικά Ρήγα και Νίκος Καραμάνος.

Download