Το Video Art Festival Μηδέν καλεί όλους τους βιντεοκαλλιτέχνες και δημιουργούς βίντεο να στείλουν έργα τους για τις επόμενες εκδηλώσεις και συνεργασίες του Festival Μηδέν.
Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους δημιουργούς (άτομα, ομάδες ή οργανισμούς) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10 Απριλίου 2016

Την αίτηση και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε σε όλους τους φίλους και συνεργάτες του φεστιβάλ ότι, ξεκινώντας από φέτος, το Festival Μηδέν αλλάζει τη μορφή και τη λειτουργία του, αντικαθιστώντας το τριήμερο φεστιβάλ που διοργανωνόταν κάθε Ιούλιο στην Καλαμάτα με ένα πιο ευέλικτο και διευρυμένο πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων στη διάρκεια όλου του έτους, τόσο στην Καλαμάτα, όσο και στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στόχος μας είναι να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο το δίκτυο των συνεργασιών του φεστιβάλ με άλλους οργανισμούς, φεστιβάλ και χώρους τέχνης διεθνώς. Ελπίζουμε ότι αυτή η νέα αρχή θα σηματοδοτήσει μια περισσότερο δημιουργική και γεμάτη έμπνευση περίοδο για όλους μας!