Το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας προσκάλεσε το Festival Μηδέν να παρουσιάσει την ενότητα “A last instruction to the grass” (Μια τελευταία οδηγία στο γρασίδι), που είχε πρωτοπαρουσιαστεί στο Festival Μηδέν το 2011.

Η παρουσίαση στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 16 Μαΐου 2013. Οι προβολές εντάσσονται στις προκαταρκτικές μηνιαίες εκδηλώσεις της δράσης “Εικαστική Πορεία στις Πρέσπες“, μιας δράσης που θα κορυφωθεί το Σεπτέμβριο με ένα εικαστικό workshop της σχολής στις Πρέσπες. Οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν το 2007 και η φετινή θεματική είναι “Επιβίωση“, εστιάζοντας σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος. Περισσότερες πληροφορίες στο blog της δράσης

Η ενότητα «A last instruction to the grass» είναι μια επιλογή έργων αφιερωμένη στην οικολογία, τη φύση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, όπως αυτά προσεγγίζονται και εκφράζονται στη βιντεοτέχνη. Το πρόγραμμα είναι μια συμπαραγωγή του Festival Μηδέν και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας.

Δείτε/κατεβάστε το πρόγραμμα σε pdf