Το Festival Μηδέν παρουσιάζει 3 ενότητες προβολών στο Back to Athens 2013, στο CAMP (Contemporary Art Meeting Point). Το φετινό Back to Athens ανοίγει σε εννέα χώρους με επτά εικαστικές επιμελητικές προτάσεις, δύο θεατρικές παραστάσεις, μουσικά events, προβολές, ομιλίες και παρουσιάσεις.

Στην Πλατεία Κοτζιά στην περιοχή του Δημαρχειακού μέγαρου και καρδιά της Αθήνας, το Βack to Athens θα συγκεντρώσει και πάλι το αθηναϊκό καλλιτεχνικό δυναμικό σε μιά φεστιβαλική συνένωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η διοργάνωση περιλαμβάνει εκτός από τους καλλιτέχνες, τους κατοίκους, τα καταστήματα, τα γραφεία, τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής με σκοπό τη γνωριμία και προσέγγιση του κοινού και εξοικείωση με την Πλατεία Κοτζιά.

Οι εκδηλώσεις του “Back to Athens” θα διαρκέσουν από τις 19 έως τις 28 Απριλίου, ενώ η παρουσίαση του Festival Μηδέν θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, στο ισόγειο του CAMP. Το πρόγραμμα προβολών του Festival Μηδέν επιμελούνται οι Μαργαρίτα Σταυράκη, Γιούλα Παπαδοπούλου, Γιώργος Δημητρακόπουλος και Μαρία Μπουρίκα.

Περισσότερες πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα για το Back to Athens 2013 στη σελίδα του CAMP: campoint.gr

Δείτε/κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του Festival Μηδέν εδώ