Εικαστικός διάλογος με κέντρο το σώμα.

Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, video art, installation, σε μία ομαδική έκθεση στο νέο εκθεσιακό χώρο του Switch On στο κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Το Corpus είναι μία σειρά εκθέσεων που πραγματεύονται συγκεκριμένα θέματα του σώματος μέσα από διαφορετικές εκφράσεις τέχνης. Η έκθεση Corpus 1 είναι η πρώτη ομαδική έκθεση του κύκλου όπου δεκαπέντε καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας διαφορετικά μέσα τέχνης, παρουσιάζουν – ερμηνεύουν τις προσωπικές τους εμμονές σε σχέση με το σώμα.
Η ανακάλυψη του σώματος, οι συμβολισμοί του, η αποδόμησή του, η εικόνα του σώματος με όλες τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η λέξη.
Δεκαπέντε διαφορετικές εκδοχές συνυπάρχουν σε μία απόπειρα συγκρότησης ενός χάρτη ή ενός λεξικού του σώματος με τελικό αποδέκτη τον θεατή, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει τους προσωπικούς του συνειρμούς..

Νίκη Καποκάκη, Δημήτρης Κατσίκης, Βάλια Γκούζια, Αλτίν Πατσέλης, Μαγδαληνή Λαμπροπούλου, Ρούλα Αναγνώστου, Κώνσταντίνος Βαβυλουσάκης, Ευα Μαραγκάκη, Uli Lekkas, Κλεοπάτρα Χατζηγιώση, Αγαπητός Αγαπητάκης, Anne Kern, Μαρία Νεμπεγλέρη, Γιούλα Παπαδοπούλου, Έρση Γιαννουλάτου.

Tα βίντεο παρουσιάζονται σε συνεργασία με το Video Art Festival Μηδέν.

Διάρκεια έκθεσης
11 Ιανουαρίου – 11 Φεβρουαρίου 2007

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Κυριακή 16.00 – 24.00

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης Corpus 1 στο Switch on, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στις 21.00

Επιμέλεια έκθεσης: Ευα Μαραγκάκη

Download