Το Festival Μηδέν παρουσιάζει την ενότητα “How to Art” στο Espacio Enter, το οποίο λαμβάνει χώρα 8-11 Νοεμβρίου 2012 στην Τενερίφη (Κανάρια), στο μουσείο σύγχρονης τέχνης TEA – Tenerife Espacio de las Artes.

Η ενότητα “How to Art” είναι ένα πρόγραμμα που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Festival Μηδέν 2012, τον περασμένο Ιούλιο στην Καλαμάτα, σε επιμέλεια Γιούλας Παπαδοπούλου και Γιώργου Δημητρακόπουλου.

Ο κόσμος της παγκόσμιας τέχνης διαστέλλεται συνεχώς στην ψηφιακή εποχή, με αποτέλεσμα ο όγκος της να έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. Κάποιοι μιλούν ήδη για μια ψηφιακή κακοφωνία. Ταυτόχρονα, έχουν διογκωθεί και τα σχετικά ερωτήματα: είναι αυτό τέχνη, πώς κάνεις τέχνη, πώς αντιμετωπίζεις ένα έργο ή μια καλλιτεχνική χειρονομία, τι είναι οι επιμελητές και πώς λειτουργεί το περίφημο «χρηματιστήριο της τέχνης»; Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε (ή δεν θα θέλατε να ξέρατε ποτέ) για τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης!

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Κωνσταντίνος Κουλακμανίδης, Shahar Marcus, Neno Belchev, Oscar Salamanca, Maximilian Schmötzer & Heitzhausen Fabian, Dan Boord/Marilyn Marloff/Luis Valdovino, José Vieira, Alice Souma, Paul Wiersbinski, Andreas Goldfuss

Περισσότερες πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Espacio Enter:
http://www.espacioenter.com/2012/MIDEN_Greece.htm