Στο πλαίσιο της έκθεσης «Εικαστικοί Περίπατοι», μιας ανοικτής έκθεσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Αντίλογος στο κέντρο της Καλαμάτας από τις 21 Μαρτίου έως 1η Μαΐου 2009, το Festival Μηδέν παρουσιάζει 2 ενότητες έργων βίντεο από 12 Μεσσήνιους καλλιτέχνες, από το αρχείο του φεστιβάλ.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Συμμετέχουν 80 καλλιτέχνες με 150 έργα τα οποία θα εκτίθενται σε βιτρίνες κεντρικών καταστημάτων της πόλης, από το Ιστορικό Κέντρο έως τη Βασ. Γεωργίου.

Η οργανωτική επιτροπή των Εικαστικών Περιπάτων αποτελείται από τους: Βασιλική Κατέρη, Ανδρέα Ζαγάκο, Αννα Γονατίδου, Αρη Κορομηλά και Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Στις ενότητες που παρουσιάζει το Festival Μηδέν συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Παναγιώτα Τζαμουράνη, Μαργαρίτα Σταυράκη, Γιούλα Παπαδοπούλου, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Εύα Πουλοπούλου, Παναγιώτης Τέντες, Παναγιώτης Κουλουράς (σε συνεργασία με το Βασίλη Μίλεση και τη Βασιλική Λευκαδίτη), Ναυσικά Ρήγα, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Μαριάγγελα Κουτίβα (σε συνεργασία με την Όλγα Μπρούμα, ομάδα GoOgdesignismo), Σάκης Δημητρακόπουλος, Μυρτώ Φοίφα

Επιμέλεια προβολών: Γιούλα Παπαδοπούλου / Γιώργος Δημητρακόπουλος

Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα