Το Festival Μηδέν συνεργάζεται με το NMF [NewMediaFest] 2010, που γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας της πλατφόρμας [NewMediaArtProjectNetwork]:\\cologne.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του NMF 2010, το NewMediaArtProjectNetwork και το CologneOFFανακοίνωσαν το νέο τους call με τίτλο “Let’s celebrate!!”.

Το 2010, το CologneOFF γιορτάζει κι αυτό την 5η του επέτειο και επαναπροσδιορίζεται σαν δίκτυο πλέον, με συνεργάτες-φεστιβάλ και μια διαδικτυακή επιτροπή κρίσης των έργων.
Το CologneOFF καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα έργα τους για την ενότητα CologneOFF VI με θέμα lets celebratememory and identity in an experimental context που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο 2010 στο πλαίσιο του NMF 2010.

Η διαδικτυακή επιτροπή αποτελείται από τους:

-Γιούλα Παπαδοπούλου, επιμελήτρια του Videoart Festival Μηδέν (Ελλάδα)
Margarida Paiva, διευθύντρια του Oslo Screen Festival (Νορβηγία)
Macu Moran, διευθυντής του VideoArtWorld Barcelona (Ισπανία)
-Tamas Gabeli, διευθυντής του BuSho – Budapest International Short Film Festival (Ουγγαρία)
-Giorgio Fedeli, επιμελητής & πρόεδρος του Visual Container, Μιλάνο (Ιταλία)
Mohamed Allam, διευθυντής και επιμελητής του Medrar, Κάιρο (Αίγυπτος)
-Jonas Nilsson, manager του Art Video Screening, ιδρυτής και επικεφαλής του Örebro International Videoart Festival (Σουηδία)

Παράλληλα με το βασικό πρόγραμμα, ενότητες προβολών θα παρουσιαστούν από τους συνεργάτες του NMF 2010:
Videoart Festival Μηδέν, Oslo Screen Festival, BuSho – Budapest International Shortfilm Festival, Art Video Screening Orebro, Video Art World Barcelona, Visual Container Milan and Video Festival Cairo

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής και κανόνες συμμετοχής εδώ

Προθεσμία: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010