Το Festival Μηδέν προσκλήθηκε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα προβολών στο 8ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών στην Κέρκυρα.

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών – ΕΡΗΜΕΕ) του Ιονίου Πανεπιστημίου ενώνουν και εφέτος τις δυνάμεις τους για την από κοινού διοργάνωση του 8ου κατά σειρά Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, από 14 έως 18 Μαΐου 2014. Η φετινή –επετειακή- διοργάνωση συμπίπτει με την συμπλήρωση των 10 ετών λειτουργίας του ΤΤΗΕ και του ΕΡΗΜΕΕ, καθώς επίσης και με την πρόσφατη δημιουργία της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπό τη σκέπη της οποίας εντάσσονται τα δύο παραπάνω -καλλιτεχνικού προσανατολισμού- Τμήματα του Ιδρύματος.

Το Festival Μηδέν θα παρουσιάσει 3 ενότητες βιντεοτέχνης την Πέμπτη15 Μαΐου (ώρα 20.30, Αίθριο Ασκληπιός) και συγκεκριμένα: την ενότητα Anima Planet I, σε επιμέλεια Ιωάννας Δημητρακοπούλου-Κουταβά & Τέρψης Κονταργύρη, την ενότητα Breathe water in… breathe water out σε επιμέλεια Γιούλας Παπαδοπούλου και την ενότητα Cheer up σε επιμέλεια της Μαρίας Μπουρίκα.

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: avarts.ionio.gr/festival